PORTOFOLIU
 
Mădălina & Alex
Mădălina & Alex
NUNTĂ
Nunta Mădălinei și a lui Alex a fost una de vis! O nunta plină de eleganță și rafinament la care au participat doar oameni distinsi si frumoși. Colaborarea mea cu Mădălina și cu Alex a fost una specială iar după părerea mea nu am fost legați de un serviciu ci de o prietenie. Le mulțumesc pentru toată încrederea acordată atât în cazul nunții cât și la celelalte evenimente din viața lor la care am avut deosebita plăcere să particip!
Otilia & Bogdan 
Otilia & Bogdan 
LOVE STORY
Într-un cadru mirific al Ceainariei Infinitea am creat o poveste de dragoste, povestea Otiliei și a lui Bogdan. Fiecare colţisor amenajat în cel mai mic detaliu, în spiritul perioadei interbelice. La aceasta adăugăm o ținută foarte bine gândită, eleganță și rafinament. Multumesc Otiliei și lui Bogdan pentru prilejul inedit de a surprinde povestea lor în fotografii deosebite!


C.F.R. Marfa
C.F.R. Marfa
CORPORATE
Mi-a făcut deosebită plăcere să fiu prezent la această întrunire din prisma oamenilor și emotiilor pe care le-am gasit aici. Nu a fost ceva formal ci un eveniment în cadrul căruia lumea s-a distrat și s-a simțit foarte bine, transmițându-mi  și mie din energia lor pozitivă!
 
Mădălina & Marian 
Mădălina & Marian 
NUNTĂ 
Cu Mădălina și cu Marian m-am înțeles foarte bine încă de la prima întâlnire. Sunt doua persoane foarte frumoase, deschise și pline de entuziasm. Datorită lor m-am simtit extraordinar la o nuntă superba cu multi invitati si multe momente frumoase! 
OANA & NICU 
OANA & NICU 
TRASH THE DRESS
Cu Oana si cu Nicu m-am simțit minunat.  Sunt doi oameni extraordinari cu care am colaborat foarte bine atât la această ședință cât și la nuntă. Faptul că au avut totală încredere în mine și că au fost deschiși la idei noi nu a putut să ducă decât la fotografii reușite! 
Lukoil
Lukoil
CORPORATE 
Foarte fericit că am putut fi prezent la această petrecere. M-am simțit minunat și sunt foarte bucuros că am avut ocazia să cunosc oameni deosebiți!
Doriți si filmare?  Vă recomand 2 dintre colboratorii mei: 
Vadim Bubulici
 
Cristina & Anatolie

Se procesează video-ul...

Mihaela & Valerii

Se procesează video-ul...

Dorina si Mihai

Se procesează video-ul...

Cristian Tomoiala 
 
Mihaela și Răzvan

Se procesează video-ul...

Camelia și Andrei

Se procesează video-ul...

Mihaela si Cristi

Se procesează video-ul...